Ένα κοστούμι...

Το συγκεκριμένο κρύβεται στο άψογο tailoring και στα σωστά επεξεργασμένα υλικά. Ένα καλοραμμένο κοστούμι από ποιοτικό ύφασμα που ακολουθεί τις γραμμές τους σώματος είναι ο βασικότερος κανόνας.

...μήπως Γαμπριάτικο

Για μια τέλεια εμφάνιση την ημέρα του γάμου σας, προνοήστε από νωρίς και αγοράστε προσεχτικά ένα ένα τα κομμάτια, που θα φορέσετε εκείνη την ημέρα. Το κοστούμι σας θα πρέπει να είναι η βάση, για έναν τέλειο γάμο.

Η άποψη μας

Untitled-3

Ευλογημένος :: Tailor Made

Γιατί να προτιμήσει κάποιος ένα κοστούμι «κομμένο και ραμμένο» επάνω του;  

Γιατί σίγουρα θα διαφέρει από τα υπόλοιπα του εμπορίου επειδή υπάρχει η επιλογή ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα υφασμάτων, μεγάλη ποικιλία σχεδίων και ιδιαιτεροτήτων…. Και μην ξεχνάμε πως ο καθένας θέλει να νιώθει μοναδικός μέσα στα ρούχα του και η απόλυτη εφαρμογή του επί παραγγελία ρούχου δίνει αυτή την αίσθηση…

Πιστεύoυμε πως οι στενές tailor made γραμμές, δίνουν την καλύτερη εικόνα σε ένα κοστούμι αυτό βέβαια κυμαίνεται ανάλογα τις επιθυμίες του πελάτη επειδή σκοπός μας είναι να καλύψουμε τις τυχόν ατέλειες και να τονίσουμε τα προτερήματα.

Ένα από τα tip είναι οι ιδιαίτερες φόδρες εσωτερικά, που δίνουν έμφαση και μοναδικότητα σε όλα τα κοστούμια …

Λίγα για μας !

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1968 όπου αντλώντας δύναμη από μία παράδοση 40 ετών και πλέον συνεχίζει την παρουσία της στον χώρο του ενδύματος βασισμένη στα συστατικά της ποιότητας και της υψηλής ραπτικής...

Περισσότερα...

Πρόταση...

Ευλογημένος :: Θέμα στην ένδυση!

Ανδρική μόδα για άνοιξη & καλοκαίρι

frontΓια μια ακόμα σαιζόν, το natural look και το έχει την τιμητική του και μας υπόσχεται εύκολους συνδυασμούς. Αν γνωρίζουμε τα απαραίτητα κομμάτια που πρέπει να έχουμε στη ντουλάπα μας και τις τάσεις της μόδας, είναι σίγουρο ότι η εμφάνιση μας θα είναι πετυχημένη και το look μας "ενημερωμένο" και μοντέρνο.

Περισσότερα...

Για πάνω από 40 χρόνια...

Βρίσκεται δίπλα σας για περισσότερα από σαράντα χρόνια. Πρόκειται για την "Ευλογημένος", η οποία συνεχίζει να «αφουγκράζεται» τις ανάγκες των καταναλωτών και στοχεύει, κόντρα στην κρίση και τον αυξημένο ανταγωνισμό, στην περαιτέρω ανάπτυξή της, προσφέροντας ρούχα και υπηρεσίες υψηλής ραπτικής σε πολύ προσιτές τιμές.


Γαμπριάτικο Κοστούμι

Για να είστε κομψός και γοητευτικός δίπλα στη νύφη την ημέρα του γάμου σας, επιλέξτε προσεκτικά το γαμπριάτικο κοστούμι που θα φορέσετε.
Σε μας θα βρείτε κοστούμια έτοιμα ή χειροποίητα ραμμένα στα μέτρα σας, ανάμεσα στα οποία θα διαλέξετε αυτό που ταιριάζει με το στυλ σας και την εποχή που θα τελεστεί ο γάμος.


Γκρί στη μόδα...

Στη μόδα φέτος και κάθε απόχρωση του γκρι: Το γκρι άλλωστε είναι κλασικό. Μπορεί να φορεθεί με μαύρο και λευκό, καθώς μπορεί να συνδιαστεί εύκολα και με πιο τολμηρά χρώματα. Τόσο στο καθημερινό σας στυλ, όσο και στο επαγγελματικό, το γκρι χρώμα αποτελεί μια από τις σημαντικότερες τάσεις για το φετινό Φθινόπωρο – Χειμώνα. Οι πιο γνωστοί σχεδιαστές ανδρική μόδας προτείνουν πολύ ωραία σχέδια σε γκρι κοστούμια, εξωτερικά ενδύματα και άλλα ρούχα.

Σταυρωτά κοστούμια και σακάκια

Μετά την κυριαρχία των μεσάτων, δίκουμπων σακακιών, τα σταυρωτά σακάκια κάνουν την εμφάνισή τους και πάλι, αυτή τη φορά ακολουθώντας την τάση που θέλει τα σακάκια όλο και πιο κομψά και μεσάτα. Τα σταυρωτά σακάκια παρέλασαν στις πασαρέλες σχεδόν όλων των μεγάλων σχεδιαστών, με αυτά που ήταν σε γκρι σκούρο χρώμα να κλέβουν την παράσταση!